Härdplast – ger ett hållbart och lättstädat golv.

Letar du efter den rätta golvbehandlingen till en krävande arbetsmiljö? Härdplaster ger fogfria industrigolv som passar till de mest krävande arbetsmiljöer. Bland härdplatsgolven finns det flera olika systemtyper att välja på – med vår behovsanalys hjälper vi dig till rätt val.

Vad gör fogfria härdplastgolv så slitstarka?

Fogfria härdplastgolv appliceras som en flytande golvmassa och bildar en yta utan skarvar. Vid härdningen bildas polymeren som är ett starkt kemiskt nätverk. Det ger en hygienisk, lättstädad och extremt tålig yta – mot både fysisk och kemisk påverkan. Därför rekommenderar vi härdplastgolv till alla krävande arbetsmiljöer.

Livsmedelsindustrin är exempel på en industri med en krävande arbetsmiljö. Det är en industri som ställer höga krav på belastning, halksäkerhet och att golven är lätta att hålla rena för att minimera bakterietillväxten. Härdplastgolv uppfyller de krav som industrin har på både belastning och hygien.

Härdplast kan användas på de flesta underlag som betong, asfalt och trä- och skivprodukter. Det går fort att applicera och golvet kan användas inom bara några dagar. Och med rätt förbehandling kan både gamla och nya ytor beläggas.

Läs mer om våra leverantörer Hesselberg/STO och Eradur.

Våra referenskunder

Värmeverket i Borås är en av våra härdplastkunder. Se hur vi hjälte dem.

Behöver du ett industrigolv till en krävande arbetsmiljö?